Vilde Hellebust og Helene Solvang leder Must

Must-posten: Hva har skjedd hos oss siden sist?

Vi er allerede godt i gang med 2022, verden har åpnet, og vi er tilbake i en hverdag hvor vi endelig kan møte hverandre fysisk. To år med pandemi er forbi, mye har skjedd, og vi vil gjerne benytte anledningen til å fortelle dere litt om hva som har skjedd i Multiconsult det siste året, og ikke minst hvor dere kan forvente å treffe oss i 2022.

Et spennende og solid år for Multiconsult
2021 var et spennende og solid år for Multiconsult, der vi var involvert i mange prosjekter samtidig som vi fikk et godt økonomisk resultat. I 2022 har vi også mange høydepunkter å se fram til.

I forbindelse med presentasjon av resultatet for 2021 la konsernsjef Grethe Bergly vekt på at Multiconsult har et bærekraftig lønnsomhetsnivå og har fått etablert et solid fundament for ytterligere utvikling og forbedringer. Og at arbeidet som legges ned av medarbeiderne hver dag er bakgrunnen for det gode resultatet.

Gjennom 2021 vant Multiconsult mange viktige kontrakter og det er stort trykk i våre eksisterende oppdrag. Spesielt ser vi at oppdrag knyttet til det grønne skiftet har fått en markant økning.

Det siste året har Multiconsult også gjennomført flere strategiske oppkjøp som har styrket selskapets posisjon i markedet. Gjennom oppkjøp av blant annet selskapet Erichsen & Horgen har selskapet fått 250 nye og dyktige medarbeidere.

Åpningen av nytt Munch museum var et høydepunkt i 2021, men også det bærekraftige ZEB-laboratoriet i Trondheim, Campus Ås og at ny E16 ved Jevnaker var andre spennende prosjekter som ble ferdigstilt i fjor. Vi jobber videre med nye sykehus i Oslo, Fornebubanen og ny Sotraforbindelse, i tillegg til mange tusen andre spennende oppdrag vi jobber videre med.

 Nye MUNCH museum | Foto: Einar Aslaksen/MUNCH

Must – Multiconsult for studenter
Must består av yngre medarbeidere som møter studentene ved universiteter og høyskoler, blant annet gjennom bedriftspresentasjoner og karrieredager. Must skal være til stede på flere studiesteder utover våren, hovedsakelig i mars og april.

Helene Solvang, tidligere nestleder i Must har tatt over stafettpinnen etter Karine Gjersø som har ledet Must de siste to årene. Sammen med ny nestleder, Vilde Hellebust skal de lede satsningen mot studenter ved universiteter og høyskoler. Vi gleder oss til å ta fatt på oppgaven, og planlegger mange spennende arrangementer for 2022, sier Helene.

Følg oss på Instagram og Facebook for å få innblikk i arbeidshverdagen og alt det sosiale vi finner på i Multiconsult!
Instagram: must_multiconsult
Facebook: Must – Multiconsult for studenter

Våren 2022 kan du møte oss på følgende arrangementer:

  • 16. februar: Bedriftspresentasjon, Energi og Miljø, Miljøet OsloMet og NTNU Trondheim
  • 22. februar: Karrieredagene, HVL
  • 1. mars: Sosialt arrangement, Teknologiporten, NTNU Trondheim
  • 16. mars: Karrieredagen, NTNU Gjøvik
  • 23. mars: Skidag, H.M. Aarhønen, NTNU Trondheim
  • 24. mars: Karrieredag, Fagskolen i Oslo og Akershus
  • 28. mars: Case og Quiz, Energi og Miljø, NTNU Trondheim
  • 30.-31. mars: IV-dagene, I&IKT, NTNU Trondheim
  • 6.-7. april: DSE-messe, DTU København
  • April: Arrangement, Knutepunkt, OsloMet

Lyst til å følge med på utlysning av sommerjobber og andre oppdateringer? Registrer deg i studentdatabasen.