Kilden barnehage er ett av byggene til Omsorgsbygg | Foto: Gaute Christensen

Multiconsult har inngått rammeavtale for rådgivende tjenester med Omsorgsbygg

Omsorgsbygg Oslo KF har inngått parallelle rammeavtaler med Multiconsult og seks andre leverandører for rådgivende ingeniørtjenester, prosjekteringsgruppeledelse og tilgrensende oppgaver, for de neste fire årene.

24. juni 2020

– Vi er svært fornøyde med at vi har sikret oss denne rammeavtalen med Omsorgsbygg og gleder oss til spennende prosjekter fremover, sier Inger Basberg, leder marked og salg, Bygg og Eiendom Oslo.

Fagområder som inngår i rammeavtalene er prosjekteringsgruppeleder (PGL), rådgivende ingeniør byggeteknikk, VVS- og klimateknikk, elektroteknikk, brannsikkerhet, geoteknikk og ingeniørgeologi, vann og avløpsteknikk, akustikk, miljø, energi og bygningsfysikk, vei og trafikk, samferdsel, samt ITB-koordinator, BIM-koordinator, koordinator for prosjektering, DAK-operatør og sekretær/dokumenthåndtering. Avtalene har en varighet på fire år.

Omsorgsbygg Oslo KF er et foretak som bygger, drifter, forvalter og vedlikeholder kommunale formålsbygg i Oslo, som barnehager, sykehjem og brannstasjoner. Foretaket sorterer under Byrådsavdeling for næring og eierskap, og blir en del av nye Oslobygg. Når eiendomsforetakene blir slått sammen til Oslobygg (Omsorgsbygg, Undervisningsbygg, Kultur- og Idrettsbygg, samt utbyggingsdelen av Boligbygg), kan avtalene overføres til det nye foretaket.

Les mer i pressemeldingen fra Omsorgsbygg.