Universum_1390576

Elisabeth Stene, Konserndirektør for HR & Organisasjonsutvikling i Multiconsult, tok imot prisen for "Årets klatrer".

Multiconsult fortsetter å klatre på skalaen over drømmearbeidsgivere

På ett år har Multiconsult klatret hele 11 plasser på Universums årlige undersøkelse over Norges mest attraktive arbeidsgivere. Selskapet fikk med det prisen "Årets klatrer".

11. september 2015

Hvert år publiserer Universum en undersøkelse som viser hvilke bedrifter personer som har vært i arbeid i noen år – «professionals» – aller helst vil arbeide for. Kåringen gjøres innenfor blant annet IT, økonomi- og ingeniørfag. I 2014 lå Multiconsult på plass 18, og i år troner vi på «topp ti» med en flott syvendeplass blant ingeniørselskapene. Sammen med Norconsult er vi eneste ingeniørfirma som ligger blant de ti og på tilsvarende «topp ti-liste» for studenter, som Universum kåret tidligere i år.

Pris for «Årets klatrer» under Universum Awards

Under Universum Awards som gikk av stabelen tidligere denne uken ble Multiconsult premiert som en av årets klatrere.

– Dette er et helt tydelig signal om Multiconsults posisjon som en av landets ledende rådgivende ingeniørbedrifter, og at vår tilstedeværelse i bransjen legges merke til. Vi skal være stolte over å motta prisen for «Årets klatrer» innen teknologi, og for den plassen vi nå ligger på i denne målingen. Det er en tydelig bekreftelse på at Multiconsult er en attraktiv arbeidsplass og at bransjens beste hoder ønsker å arbeide hos oss, sier Elisabeth Stene, Konserndirektør for HR & Organisasjonsutvikling i Multiconsult.

Resultatene er basert på besvarelser fra over 8000 personer. Se hele listen her.