Must sommerprogram landskap 2015

Stine Bujordet | Fagområde: Landskap | Kontor: Kristiansand

Møte med Multiconsult

Stine hadde hørt om Multiconsult gjennom karrieredager på NMBU. Hun så at Multiconsult hadde kontor i Kristiansand og etter en titt på hjemmesidene var hun overbevist om at dette måtte være midt i blinken.

Sommerjobb 2015

Stine hadde som hovedoppgave å lage rigg- og marksikringsplan for E18 Tvedestrand Arendal, et stort veiprosjekt med mye tverrfaglig arbeid, der godt samarbeid med mange forskjellige dyktige fagfolk er helt essensielt.

– Dette var utrolig spennende og lærerikt, og det å få produsere noe som skal brukes er veldig kult, sier Stine.

I løpet av sommeren fikk Stine være med på både befaring og vannprøvetakning, og utenfor arbeidstid fikk hun være med på sommerbefaring med NLA der bl.a. hun fikk møte mange Landskapsarkitekter fra Agder.

– Jeg ble utrolig godt tatt imot, og fikk bli kjent med mange hyggelige og flinke mennesker. I tillegg ble jeg invitert med på sosiale arrangementer som lønningspils og sommeravslutning, noe som gjorde at jeg virkelig følte meg inkludert.

Stine var akkurat ferdig som landskapsingeniør og skulle søke på master den samme sommeren. Hun var litt usikker på om hun skulle satse på landskapsarkitektur eller plantevitenskap, men etter å ha fått innblikk i hvordan det kan være å jobbe som landskapsarkitekt i Multiconsult var det ikke lenger noen tvil.

– Å være sommervikar i Multiconsult var helt fantastisk, her blir man tatt på alvor, og blir tildelt utfordrende og spennende arbeidsoppgaver. Jeg ser stor verdi i å ha en relevant sommerjobb, slik at man kan oppleve hvordan det er i arbeidslivet og i virkeligheten. Og for min del ble jeg også helt sikker på at jeg valgte rett studie videre.

Veien videre

– Etter sommeren i Multiconsult Kristiansand står jeg igjen med spennende erfaring fra arbeidslivet, motivasjon til videre studier og et veldig godt inntrykk av firmaet, og konsulentbransjen generelt, avslutter Stine.

Erfaringer fra sommerjobb Stine Bujordet