Frokostseminar om trygge byer | Foto: Thomas Bjørnstad

Frokostseminar 8. mars: Trygge byer og samfunn

Opplevd trygghet er vesentlig for en god livskvalitet men hva som skaper utrygghet vil variere. I anledning kvinnedagen 8. mars inviterer LINK arkitektur og Multiconsult til et frokostmøte om trygghet i morgendagens samfunn. 

12. februar, 2019

Opplevd trygghet er vesentlig for en god livskvalitet men hva som skaper utrygghet vil variere. På frokostseminaret får du innblikk i eksempler på områder der utrygghet spiller en rolle og belyser hvordan utforming av det fysiske og virtuelle rom kan bidra til å skape trygghet i det daglige.

På frokostmøtet treffer du:

  • Sunniva Holmås Eidsvoll, medlem av Samferdsel- og miljøkomiteen i Oslo kommune kommer for å fortelle om satsingen på trygghet og sosial bærekraft i Oslo by.
  • Sissel Engblom fra LINK arkitektur vil dele sine tanker om feministisk urbanisme og trygghet i offentlig rom.
  • Sidsel Sandelien tidligere regionveisjef hos Statens Vegvesen deler erfaringer fra arbeidet for å skape et skifte i holdninger til trafikksikkerhetsarbeidet i Norge.
  • Nina Langslet, kampanjeleder hos Amnesty International Norway diskutere Trygghet i det virtuelle rommet – kan vi skape et vendepunkt i kampen mot netthets?
  • Samtale om trygghet hvor innlederne og politiinspektør Christina Rooth deltar. Samtalen ledes av Kristin Olsson Augestad, direktør i Multiconsult.

Seminaret vil bli ledet av Kristin Olsson Augestad, direktør Bygg & Eiendom hos Multiconsult.

Frokostseminaret er gratis og avholdes kl 08:00 – 10:00 hos Multiconsult i Nedre Skøyen Vei 2 den 8. mars. Enkel servering fra kl 07:50.

 


Foredragsholderne

 


Sunniva Holmås Eidsvoll
Leder for Oslo SV, gruppeleder for Oslo SVs bystyregruppe og medlem av samferdsels- og miljøkomiteen i Oslo. Utdannelse fra forsvarets militære språkkurs i russisk og master i samfunnsøkonomi fra UiO. Arbeidsbakgrunn fra Statkraft.

 


Christina Rooth
Christina er politiinspektør og Næringslivskontakt i Oslo Politidistrikt. Som næringslivskontakt jobber hun med å sørge for et godt lokalt samarbeid mellom politiet, næringslivet, sikkerhetsmyndigheter og andre aktører i det sivile samfunn. Christina har lang ledererfaring fra ulike deler av politiet og er utdannet Jurist med tilleggsutdannelse innenfor psykologi og ledelse.

 


Kristin Olsson Augestad 
Kristin er direktør for markedsrområdet Bygg og Eiendom i Multiconsult.

 


Sissel Engblom
Sissel er arkitekt og ansvarlig for urbanisme i LINK arkitektur.

 


Nina Langslet 
Kampanjeleder Amnesty International

 


Sissel Sandelien
Sidsel Sandelien var første kvinnelige sivilingeniør i Vegvesenet. Hun var første kvinnelige avdelingsdirektør og første kvinnelige etatsdirektør, og hele tiden brant hun for trafikksikkerhet