2/2

Møt Salla Eckhardt fra Microsoft, Björn Hansen fra Telia og Herman Bjørn Smith fra Multiconsult.

Avholder internasjonalt webinar om digital innovasjon

I forbindelse med Oslo Innovation Week, er Multiconsult initiativtaker til et webinar om digital innovasjon i bygge-, eiendoms- og anleggsnæringen.

14. september, 2020

Representanter fra Microsoft og Telia skal sammen med Herman B. Smith fra Multiconsult diskutere hvordan teknologi åpner for nye aktører og forretningsmodeller, og hvordan dette endrer bransjen. Webinaret tirsdag 22. september vil også ta for seg potensialet for en mer bærekraftig og effektiv drift av bygninger ved hjelp av smart teknologi.

– Bygg- og anleggsbransjen er i begynnelsen av en digital transformasjonsreise, noe som forventes å ha en enorm innvirkning i årene som kommer. Hittil har i stor grad teknologien støttet eksisterende prosesser og forretningsmodeller, fremover vil endringene påvirke oss enda mer, sier Herman Bjørn Smith, Chief Digital Officer i Multiconsult.

I webinaret har han med seg Salla Eckhardt som er ansvarlig for digitalisering i byggenæringen i Microsoft og Björn Hansen som er ansvarlig for IoT (internet of Things) i Telia. Arrangementet er en del av Oslo Innovation Week 2020.

Les mer og meld deg på seminaret.